FényErő – Spirituális és kreatív tréning

l6

Olyan képalkotói folyamat, ahol Péter támogatásával belső jelenségek válnak láthatóvá, kézzelfoghatóvá. Ezen belső helyzetek újra és újrafogalmazása a világ ideálisabb megélésében segíti a résztvevőt.

.

A gyakorlatban ez a folyamat általában kétheti rendszersséggel ismétlődő egyéni konzultációkból áll. A “csoda” nem csupán a másfél órás találkozásokon történik. A munka jelentős része a rendszeresen megoldandó képalkotói feladatokból áll, amire szintén egy vagy két hét áll rendelkezésre.
.
A személyre szabott feladatokon keresztül emlékek, vágyak, fantáziaképek kelhetnek életre. Az által, hogy egy bizonyos belső jelenséget felszínre hozunk, lehetőséget kapunk annak erősítésére, módosítására, elengedésére.

.

A tréning során fontos a pontos motiváció. Bár alapvető a nyílt hozzáállás és kíváncsiság, sokkal eredményesebb a munka, ha jelen van egy konkrét szándék a belső változásra. Ez a változás akármi lehet, ami belőlünk fakad. Lehet az elengedés nehézségén való változtatás, lehet erő gyűjtése egy fontos döntéshez. Vagyis akármi lehet cél, ami a személy határain belül van és a hétköznapi élet minőségére kihatással van.

.

A tréningen akárki részt vehet, akinek van legalább a telefonba épített fényképezőgépe, ugyanis a képalkotás során nem a technikai tökéletességen van a hangsúly, hanem a belső munkán.

 

 

EGY ÖNISMERETI FELADAT

Képzelj el egy olyan élőlényt, aki képes arra, hogy élete során egyszer teljesen újjászülessen.
.

Gondold végig például egy hernyó hogyan érzekeli a világot, hogyan mozog és viselkedik. Bebábozódás után ugyanaz a lény teljesen átalakulva szárnyalló pillangóvá válik, aki egészen más közegben, más érzékszervekkel és más mozgással él.
Keress vagy képzeletben alkoss meg egy olyan élőlényt, aki képes egy ilyen elementáris átalakulásra, és készíts fotót életének újjászületés utáni pillanatáról. Próbáld meg ne csupán elképzelni ezt az élőlényt, hanem minél inkább átérezni azt, hogyan érzékeli ő a világot. Mit lát, hogyan mozog, mi foglalkoztatja?

.

Amint megvan a kép, keress meg személyesen, vagy küldd el e-mail címemre.