FOTÓTRÉNING ÉS A KÉPI KIFEJEZÉSPSZICHOLÓGIA


l5

A fotótréning olyan képalkotói folyamat, ahol Péter támogatásával belső jelenségek válnak láthatóvá, kézzelfoghatóvá. Ezen belső helyzetek képpé formálása a világ tisztább észlelésében segíti a résztvevőt.
.
Péter egyik fő eszköztára (képi kifejezéspszichológiai tanácsadóként) képelemzési eljárások alkalmazása. Ezek segítségével rejtettebb, mélyebb képi tartalmak válnak számára láthatóvá.

CÉLOK, MOTIVÁCIÓK


l6

Szükséged van időre és térre ahol egy új szögből láthatsz rá Önmagadra?
.
Eddigi szerepedben már nem működhetsz tovább, de még nem látod az újat?
.
A külvilág felé mutatott arcod nem azonos a valódi arcoddal?
.
Tudod mit kéne tenned, de nincs hozzá elég erőd?
.
Kreatív energiáid szeretnéd felébreszteni, rálelnél az inspirációd forrására?

harom

Önismereti Fotótréning

A FOTÓTRÉNING MENETE


l4

  • Első alkalommal egy személyes beszélgetésen felvázolódik, hogy milyen motivációval, milyen célok felé szeretne továbblépni a résztvevő.
    (Ez az alkolom díjmentes.)
  • Amennyiben belefogunk a közös munkába, kéthetente történik a konzultáció, ami 90 perces. Minden konzultáció végén egy személyre szabott házi feladattal távozik a résztvevő. A feladat eredménye általában egy fotó vagy fotósorozat. Ezek a fotók képezik az alapját a következő konzultációnak.
  • Az első konzultáció díjtalan, míg az ezt követők díja 7.000 Ft/alkalom.
  • A közös munkánk addig halad ebben a ritmusban, míg a konkrétan kítűzött célt el nem érjük. Ezt követően természetes, ha hónapok vagy akár évek múlva felmerül az igény egy újabb közös alkotásra.
  • A fotótréningen való résztvétel fotós előképzettséget és fényképezőgépet nem igényel.

MIT ADHAT A FOTÓTRÉNING?


l5

Speciális fotós feladatok során az ÉN-ünket alkotó gondolatok, érzelmek és emlékek megfoghatatlan örvénylése láthatóvá, feldolgozhatóvá válik.
Ez a feltétele annak, hogy önazonosan és belső erőnk teljes birtokában éljük életünk.
.
A rendszeres találkozások és egyénileg megoldandó fotós feladatok segítenek szem előtt tartani egy konkrét célt miközben egyre közelebb kerülünk valódi önmagunkhoz és a világhoz.

Abstract macro photography